Stichting Gullie © 2020 alle rechten voorbehouden. Voor meer info bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden

ACTIVITEITEN

Wij zijn voornemens om meerdere activiteiten rondom de Tijdcapsule 2020 te organiseren. Hierdoor kunnen de inzenders met elkaar en met belangstellenden in contact komen om ook zo ervaringen en belevingen te delen. Alsook de inzendingen in het echt te bekijken of te beluisteren. Hieronder staan een aantal activiteiten genoemd. Mocht je willen helpen met het opzetten van activiteiten, dan staat onderaan de pagina hoe je je kunt aanmelden. Ook als sponsor of donateur.

1

Facebook actueel

Op Facebook is er een speciale pagina met het laatste nieuws over het project Tijdcapsule 2020, klik hier!

4

Het boek: Tijdcapsule 2020

Het ligt in de bedoeling om een boek te maken n.a.v. de inzendingen dat medio voorjaar 2021 moet verschijnen.

2

Documentaire op doek

Iedere 3e zondag van iedere maand, zal m.i.v. september de documentaire in de Salon van Weleer te zien zijn.  

5

Uitzendingen op internet

In het najaar zullen er uitzendingen worden gestart op de speciale Facebook pagina over de Tijdcapsule 2020. Binnenkort meer info!

3

Tentoonstelling Utrecht

Eind van het jaar zal de eerste tentoonstelling worden georganiseerd in Utrecht. Nadere gegevens volgen nog.

6

Andere wereld

De crisis heeft enorme gevolgen, maar schept ook nieuwe uitdagingen om de wereld te veranderen. Wat wil jij veranderen in je eigen leven, in Nederland en/of de wereld? Binnenkort meer info!

Wil je ook helpen?

Sponsoren of doneren?

Een project als Tijdcapsule 2020 kost geld. Helemaal om het breed onder de aandacht te brengen. Het ontbreekt ons aan voldoende financiële middelen mede door de ernstige gevolgen van de coronacrisis. Financiële ondersteuning is daarom meer dan wenselijk. Hierdoor krijgen meer mensen de kans om hun verhaal te kunnen delen en dat is niet alleen goed om een uniek stukje levende geschiedenis vast te leggen, maar ook om samen de gevolgen van de crisis aan te pakken. Als privaat persoon kun je een donatie doen via deze link, klik hier!


Bedrijven en organisaties die het project willen ondersteunen (financieel of materieel), verzoeken wij contact op te nemen met 06-45355966 of een bericht achter te laten via de live chat. Wij maken graag melding van de sponsoring op deze website + Facebook.

Het organiseren, het netwerken, het opzetten van activiteiten en publiciteit maken kost tijd en inzet. Ook hier geldt vele handen maken licht werk. Wil jij ons meehelpen om van het project Tijdcapsule 2020 een succes te maken? Stuur dan een berichtje via de live chat op de startpagina of mail naar: info@tijdcapsule2020.nl  Om misverstanden te voorkomen: het betreft hier onbezoldigde werkzaamheden met een hoge waarderingsgraad!


Wil je ook graag een bericht achterlaten in de Tijdcapsule 2020, maar zonder alle poespas? Dat kan! Plaats je bericht op de Facebook pagina: Flessenpost (klik hier). Laat van je horen! Deel je ervaringen en belevingen n.a.v. de coronacrisis en de gevolgen die deze voor je hebben.