Stichting Gullie © 2020 alle rechten voorbehouden. Voor meer info bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden

DOCUMENTAIRE

Film is een uitermate geschikt medium om een getuigenis vast te leggen van jouw ervaringen en belevingen naar aanleiding van de coronacrisis en de gevolgen hiervan voor je leven in de komende tijd. Maak een inzending met een smartphone, een tablet of een camera in HD (1920 x 1080 formaat) en stuur dit in. De lengte per video is maximaal 3 minuten. Alle inzendingen worden bekeken en de selectiecommissie bepaalt welke video’s er in de documentaire te zien zullen zijn. Bij een groot aantal inzendingen zal de documentaire in meerdere delen worden opgesplitst. De documentaire zal regelmatig te zien zijn in de Salon van Weleer in Utrecht en tijdens de Tijdcapsule 2020-tentoonstellingen. Mochten er meer voorstellingen bij komen in meerdere plaatsen, dan zal dit op deze pagina worden vermeld.

FILMTIPS VOORWAARDEN FRANS DE WIT WILMA PAALMAN GERT VAN VEEN

De documentaire zal te zien zijn (al dan niet in delen) in de Salon van Weleer in Utrecht en wel op iedere 3e zondagmiddag van de maand m.i.v. 20 september 2020.  Het adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Website, klik hier!


Ook zal de documentaire te zien zijn tijdens de tentoonstellingsdagen. Klik hier om de data en plaatsen te zien!


Heb je suggesties waar de documentaire ook kan worden vertoond, stuur dan een e-mail naar: info@tijdcapsule2020.nl

Waar te bekijken?

Waar dient de video over te gaan?

Je krijgt de kans om op video (max. 3 minuten per persoon) een getuigenis van de effecten van de crisis vast te leggen en/of in hoeverre jij  en/of de mensen in je omgeving zijn veranderd.


Het mag in de vorm van een interview of een monoloog. Waar je filmt en hoe je filmt bepaal je zelf. Let wel op dat je jezelf niet in gevaar brengt door de opnames. Stichting Gullie is niet verantwoordelijk voor eventuele schade en/of letsel.


Als je een korte film, een dansfilm (etc) wilt maken dan past dit bij de rubriek: Beeld. Klik hier!

Filmtips

Klik hier!

Voorwaarden

Klik hier!

Frans de Wit

Voice-over condimentum

Wilma Paalman

Productie-assistent

Gert van Veen

Regisseur condimentum