Stichting Gullie © 2020 alle rechten voorbehouden. Voor meer info bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden

Karina Kroft & Remko Smids

Wij, Karina Kroft en Remko Smids, projecteerden 70 avonden achter elkaar hoopgevende, grappige en hart onder de riem stekende teksten, op gebouwen in Leeuwarden en daar buiten.


Klik hier om een selectie van de projecties te bekijken!

Thijs Bod

Een van mijn hobbies is tijdens de corona crisis nauwelijks aangetast, namelijk bushcraften. Bushcraften is het in de natuur verblijven op een zo prettig mogelijke manier met zo min mogelijke technologische hulpmiddelen. Een ding is zeker, je zult in de bossen niet snel in een drukke menigte belanden, en dat is natuurlijk heerlijk!


Klik hier om de video te bekijken!

lise Blubblub

Ieder jaar organiseert de woongemeenschap van Lise een talentenshow is. Vanwege de coronacrisis kon dit jaar de talentenjacht niet doorgaan en is er een online versie van georganiseerd. Alle filmpjes zijn door een jury beoordeeld. Dit is de inzending van Lise.


Klik hier om de video te bekijken!

Martijn Pellis

Ik ben Martijn Pellis en ik vind het leuk dat we in het jaar 2020 voor het eerst beloond worden als we blikjes / flesjes verzamelen en inleveren. Eindelijk iets concreets om het milieu / leefomgeving schoon te houden. Meestal blijven goede initiatieven steken in politiek geouwehoer in Nederland. Wellicht blijft het bij iets éénmaligs, maar wel een mooie herinnering in de tijdcapsule van 2020.


Klik hier om de video te bekijken!


Monique Santegoets

Beste mensen,

het is een simpele tekening (ben bezig met een cursus zakelijk tekenen) maar ik heb het leven van mijzelf en mijn collega Pabo-docenten van de afgelopen weken en de komende weken weergegeven.


Klik hier om de tekening in het groot te bekijken!

Rinus Sprong

Danser Rinus Sprong gaf tijdens de lockdown vanuit zijn huis workouts voor idereen die wil. Ook zittend in een stoel of zittend  op een bed...Klik hier om een yogasessie met Rinus Sprong bekijken!

Yelle Reychler

Hallo Noorderburen! Mijn naam is Yelle Reychler en ik wandel rond Vlaanderen. Mijn eigenlijke doel is om mijn Vlaamse land te leren kennen en te weten komen hoe het verschilt met andere landen. Maar midden Maart werd deze missie onderbroken door de corona pandemie en mocht ik van de Belgische overheid niet meer “uit mijn kot”. Gelukkig zijn de maatregelingen intussen al wat afgezwakt en kan ik Vlaanderen weer ontdekken.


Klik hier om een video te bekijken!

Bert Scheuter

Stichting Eeuwig Erbarmen organiseert al jaren het Achterhoeks openluchtfestival 'nDrom. Covid19 gooide dit jaar roet in het eten, maar er werd een nieuwe weg gevonden.  Een klein 'nDrommetje van twee personen met een vijftal artiesten, een presentator en een cineast trokken begin juli het landgoed Idink op om een digitale versie te maken van de 21e 'nDrom.


Klik hier om de video te bekijken!

Jeroen Ham

Als student Biologie ben ik geïnspireerd door de  UN “Decade on Ecosystem Restoration” om een youtube kanaal te maken genaamd “NewDecade”. Tijdens de corona-periode heb ik tijd gehad om, te leren om video’s te editen en natuurlijk om activiteiten te doen, met de eerste video’s op mijn kanaal als resultaat!


Bekijk een video van Jeroen, klik hier!King Fred II

Ik ben King Fred II en ik heb al jaren geleden voorspeld dat de totale politiestaat zoals die door George Orwell werd omschreven, in 2023 een feit zou zijn tenzij er voor die tijd een wereldwijde opstand uitbreekt. Nu met de "noodmaatregelen" zijn we hard op weg. Vandaar dit lied, dat ik op een bekende melodie gemaakt heb.


Klik hier om de video te bekijken!

Josina den Burger

Josina den Burger is beeldend kunstenaar en Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.


" Trouwen in Coronatijd, hoe doe je dat op de veiligste maar ook de leukste manier als je ziek bent en in een verzorgingshuis zit?"


Klik hier om de video te bekijken!

Titel

T