Stichting Gullie © 2020 alle rechten voorbehouden. Voor meer info bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden

De 5e Korte Thuisfilm van stichting Gullie tijdens de corona crisis: Bloot Geven. De thuisfilm heeft als ondertitel: ‘de eerste Guru Henk film.’ Wie is Guru Henk? Guru Henk is de hoofdpersoon uit een theatershow, die helaas door de coronacrisis nog niet op de planken te zien is geweest.


Klik hier om de Korte Thuisfilm te bekijken!

Het duo 2Vallig heeft in de quarantaine tijden ook een filmpje gemaakt. Het filmpje is een creatie van hun kindervoorstelling met knuffels: 'Het Geheim van de Knuffeloase..', die na het uitbreken van Corona extra betekenis krijgt..


Klik hier om de video te bekijken!

Vandaag heb ik deze ceremoniële liedjes opgenomen die naar me toe kwamen... Ja, het Fehu nummer heeft een bekende melodie... maar het werkt geweldig zo.... Doe jij mee om dit te zingen in een geweldige ceremonie?


Klik hier om de video te bekijken!

Mislukt!

De vierde Korte Thuisfilm. Een vrolijke Whodunnit detective in deze crisistijd. Eén van de leden van de leesboekenclub Tweezaamheid heeft snode plannen om een moord te plegen. Maar wie is het vermeende slachtoffer? En wie is de moordenaar?


Klik hier om de Korte Thuisfilm te bekijken!

Philip van der Zee

Philip is al sinds '88 bezig met ceremonie... als sjamaan , verteller, muzikant, Viking , middeleeuwer in Archeon gewerkt…


Klik hier om de video te bekijken!

ESCgAyPEROOM

De eerste Korte Thuisfilm gemaakt door de acteurs van het toneelstuk: ESCgAyPERoom. Door de coronacrisis is de uitvoering van het toneelstuk over de zomer getild, dus nog even geduld hebben.


Klik hier om de Korte Thuisfilm te bekijken!

Jessy Rahman

TJessy Theo Rahman (1961 - Paramaribo, Suriname)

borrows his artist statement from an old Surinamese song: “Boesi bari wo wo jo wo wo jo, a no bari wo wo jo wo wo jo” which, freely translated means “The bush is crying out in excitement, and indeed it is no ordinary sound.”


Klik hier om de video te bekijken!

Rutger & Tara

Rutger volgde de ontwikkelingen van het coronavirus op de voet. Eerst was hij sceptisch en kritisch en deed hij het af als een griepgolfje waar hysterisch over werd gedaan. Uiteindelijk kreeg hij zelf corona. Met een filmpje en dagboekfragmenten kijkt hij samen met zijn dochter Tara terug op die tijd: op de onrust in de samenleving en de vier weken isolatie thuis.

Klik hier om de video te bekijken!

Proef Date

De derde Korte Thuisfilm. Het daten in het corona tijdperk is moeilijk. Geen kroeg of restaurant om in af te spreken en dan het afstand moeten bewaren. Datingwebsite AmbuCase heeft hier een oplossing voor gevonden: het corona veilig online daten! Kom eens kijken hoe dat eraan toe gaat.


Klik hier om de Korte thuisfilm te bekijken!

Simpel de Rimpel

Wij zijn Seniorentheater De Rimpel. Wij zijn niet zo van achter de begonia's zitten, maar onder de corona-omstandigheden zijn onze activiteiten en optredens nogal stilgevallen. Nu zijn we korte, grappige en absurdistische eenakters aan het filmen, in het thema "ouderen, eenzaamheid, verveling, corona, lockdown".


Klik hier om een eenakter te bekijken!

Yvonne Ristie

Yvonne Ristie is zangeres en actrice en voorzitter bestuur vakgroep 'Theater en Dans' bij de Kunstenbond. Voor de schermen is zij actief als uitvoerend artiest, actrice, zangeres en stemacteur. Achter de schermen profileert zij zich als scenarist, maker van kleine AV-producties en coach. Haar bijdrage maakte ze speciaal voor de Tijdcapsule 2020: Een 'bespiegeling' op camera,  'Fragments: Ze bouwen'.


Klik hier om de video te bekijken!

Gevonden!

De tweede Korte Thuisfilm.

Een familiedrama in het corona-tijdperk. Geen relaas over de ziekte corona, omdat bestaande problemen niet verdwijnen omdat het crisistijd is. Sommige wonden heelt de tijd nooit.


Klik hier om de Korte Thuisfilm te bekijken!