Stichting Gullie © 2020 alle rechten voorbehouden. Voor meer info bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden

Vivienne van Renswoude

Een ingesproken tekst van Vivienne die het coronavirus heeft gehad.  Klik op play.

Cultuur in actie

Sophie & Louis van de Salo n van Weleer worden geinterviewd door Jörgen Raymann.  Klik hier om het interview te bekijken!

Marcel Vaandrager

Marcel is dichter en oprichter van het Nederlands Dichter Podium. Tijdens het manifestatie: Cultuur in actie, heeft Marcel drie gedichten voorgedragen.Klik hier om te kijken en luisteren naar de voordracht van Marcel Vaandrager!

Hans Mellendijk

Dichter en cultuur-ambassadeur Hans Mellendijk uit Varsseveld heeft twee corona gedichten opgestuurd.


Klik hier voor het eerste gedicht!


Klik hier voor het tweede gedicht!

Ingmar Heytze

Ingmar Heytze, ondermeer de eerste stadsdichter van Utrecht,  schreef speciaal voor de Kakkerlakjesreeks het gedicht 'Wat bleef'. Een gedicht over momenten waarop de wereld lijkt stil te staan, maar het leven toch doorgaat. Voor iedereen die wel een hart onder de riem kan gebruiken. Gitarist Johan Borger schreef er muziek bij.


Klik hier om de video te bekijken!

Friedrich Hlawatsch

Veteraan van de Nederlandse popmuziek. Speelde o.a. in CCC Inc., Slumberlandband, Drie Heren, Freddy & die Düsenjäger, Cornelissen.' Tijdens de intelligente lockdown werkte ik aan mijn boek over mijn penitentiaire lockdown 40 jaar geleden in Portugal. Iets met hash. Een fragment uit 'Het Geheim van de Laer-Mor' over mijn medegevangene Squeeze-Me.


Klik hier om naar het fragment te luisteren en te kijken!

Titel

t

Titel

t