Na 20 jaar als zangeres te hebben opgetreden gooide Wilma Paalman het roer om en is zij zich gaan ontwikkelen als actrice en presentatrice en is zij de laatste 7 jaar actief binnen de producties van stichting Gullie.


Met haar alter ego Sophie, is zij de ontvangstdame in de Salon van Weleer, begeleidt ze de Real Live Games samen met de andere acteurs, verschijnt ze in voorstellingen, heeft ze haar eigen ´Vloog´ en video rubrieken. Ook begeleidt ze wandelingen door de stad. Daarnaast vertolkte ze rollen in de speelfilms: van Stichting Gullie Sophie, de korte film en Minimalturen.


Tijdens de coronacrisis was ze actief als productieassistente bij het Korte Thuisfilm Project en nam daarin enkele rollen in de verschillende films voor haar rekening.

Wilma was 4 jaar lang de presentatrice van de theaterversie van de Talk Salon en vanaf september 2020 de presentatrice van de Talk Salon 2.0. Wanneer je de Salon van Weleer bezoekt, zal je haar zeker in de hoedanigheid van Sophie of één van haar alterego´s tegen komen.

Wilma Paalman