Stichting Gullie © 2020 alle rechten voorbehouden. Voor meer info bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden

WOORD

Het gesproken en het geschreven woord leggen de ervaringen en de belevingen vast. Hieronder tref je de categorieën voor ingezonden bijdragen. Klik op een categorie en je kunt de afzonderlijk bijdragen bekijken. Bovendien kom je iets meer te weten over de maker(s) van de bijdrage. Onderaan de pagina staan tips en voorwaarden als je voornemens bent om ook een bijdrage in te zenden.

Wil je ook een bijdrage leveren?

Waar dient het beeldmateriaal over te gaan?

Je krijgt de kans gesproken of geschreven een getuigenis van de effecten van de crisis vast te leggen en/of in hoeverre jij  en/of de mensen in je omgeving zijn veranderd.


Het mag in de vorm van een verslag, een interview, een kort verhaal, een  gedicht, een rap of door woordklank. Waar je opneemt of schrijft en hoe je opneemt of schrijft bepaal je zelf. Let wel op dat je jezelf niet in gevaar brengt door de opnames. Stichting Gullie is niet verantwoordelijk voor eventuele schade en/of letsel.


Indien je inzending wordt uitgekozen, zal het ook te zien zijn op tentoonstellingen die door Tijdcapsule 2020 zullen worden georganiseerd.

Je bent harte uitgenodigd om een bijdrage aan het Tijdcapsule 2020 project te leveren. Echter zijn er wel een aantal voorwaarden waaraan de inzending dient te voldoen. Klik hier voor de voorwaarden


GESPROKEN WOORD GESCHREVEN WOORD

Gesproken woord

Klik hier!

Geschreven woord

Klik hier!

WOORDKLANK

Woordklank

Klik hier!

IN HERINNERING

In herinnering

Klik hier!

BOODSCHAP

Boodschap

Klik hier!